Hvorfor vælge Infrarød behandling?

Infrarød behandling til smertelindring ved sports skader eller vedvarende inflammation

Infrarødt lys er en del af det elektromagnetiske spektrum, der ligger lige under synligt lys. Det vil sige at vi ikke kan se det infrarøde lys med det menneskelige øje. Det lys vi kan se kaldes rødt lys, og trænger knap så dybt ind i vævet.

Hvorfor skal jeg vælge infrarødt lys til behandling?

Infrarødt lys har længere bølgelængder end synligt lys og kan ikke ses med det blotte øje når det når en hvis volume (nm), men tilgængelig trænger lyset også dybere ind i vævet og det er der den naturlige 'magi' opstår. 

I medicinsk sammenhæng bruges infrarødt lys i forskellige terapeutiske applikationer. Når det infrarøde lys rammer kroppens væv, absorberes det af cellerne og omdannes til termisk energi. Denne energi kan have forskellige positive virkninger på kroppen, herunder smertelindring og fremme af heling.


Forbedring af blodcirkulationen

En af de primære virkninger af infrarødt lys er forbedret blodcirkulation. Når det infrarøde lys trænger ind i vævet, øger det temperaturen, hvilket fører til udvidelse af blodkarrene. Denne udvidelse af blodkarrene forbedrer blodgennemstrømningen og iltforsyningen til det berørte område, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter og fremskynde helingsprocessen.

Afslappende effekt på muskler, forbedre din restitution.

Derudover kan det infrarøde lys også have en afslappende effekt på musklerne. Det kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og stivhed, hvilket igen kan bidrage til smertelindring, øget bevægelighed samt forbedret restitution.

Frigivelse af endorfiner, også kaldet kroppens naturlige / indre morfin

Infrarødt lys kan også stimulere produktionen og frigivelsen af endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende stoffer. Dette kan hjælpe med at lindre smerter og fremme en følelse af velvære og afslapning.

Samlet set har infrarødt lys vist sig at være en effektiv terapeutisk metode til smertelindring og fremme af helbredelse i forskellige medicinske og sundhedsrelaterede sammenhænge.Sikker anvendelse af infrarødt lys

Først og fremmest er det enormt vigtigt at følge brugsvejledningen nøje, og ikke bruge produktet længere tid en anbefalet dagligt. Derudover vil infrarød terapi ofte have den mest optimale virkning i sammenspil med andre tiltag som f.eks. fysioterapi i form af de rette øvelser.
Inden du køber et infrarødt produkt til hjemmebrug er det vigtigt at du orientere dig omkring, hvornår man i visse medicinske/helbredsmæssige tilfælde, anbefaler at man undgår infrarød terapi. 


Vi håber denne artikel har bidraget til et godt udgangspunkt, for dit valg om at investere i infrarød behandling i hjemmet. Vær forsigtig med hvem i handler hos, desværre har mange kun salg for øje, og tænker ikke på din sikkerhed.

Samlet set har infrarødt lys vist sig, at være en effektiv terapeutisk metode til smertelindring og fremme af helbredelse i forskellige medicinske og sundhedsrelaterede sammenhænge. 

Altid sikker checkout

Her kan du handle sikkert, med en af vores forskellige betalingsmuligheder.

30 Dages tilfredshedsgaranti

Prøv udvalgte produkter i 30 dage, utilfreds = pengene retur.

Hurtig levering

Vi har 1-3 dages levering i hele Danmark helt gratis.