Forstå Virkningen Af En Infrarød Sauna

Infrarød Sauna


Infrarød varmebehandling er blevet en populær metode til at fremme velvære og forbedre sundheden. Lad os dykke ned i nogle nøglepunkter omkring infrarød teknologi og hvordan det egentlig fungere. Lad os se hvad der gør, at det rent faktisk har vist sig at kunne øge kvaliteten af menneskers helbred og velvære. 

Hvad er "infrarød"?

Infrarødt lys udgør usynlig stråling, men det manifesterer sig som varme og oplevelsen er sammenlignelig med sollys. Samtidig er den ikke skadelig.

Fjern infrarød terapi, er en teknologi der benytter et specifikt område inden for det infrarøde spektrum. Med bølgelængder primært mellem 5 og 15 micron facilitere den en effektiv behandling. Vores transportable infrarøde sauna drager fordel af denne teknologi, for at skabe en varm og behagelig atmosfære.  Den giver dig samme fornemmelse i kroppen, som på en varm sommer dag.

Det optimale bølgelængde er 9,4 micron for at opnår fordelene ved infrarød sauna terapi. 

Hvordan bliver infrarød stråling genereret?

Infrarød stråling genereres, når elektrisk strøm passerer gennem et materiale med modstand, på samme måde som i en glødepære. Denne proces resulterer i uskadelig stråling, der ligner sollys.

Kilde: Er en infrarød sauna farlig? — Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet (ku.dk)


Der findes flere forskellige typer af infrarøde kilder. 

Vores bærbare infrarøde sauna bruger karbonplader, der udsender infrarød stråling fra hele overfladen i én retning. Dette sikrer en ensartet opvarmning og gør dem mere energieffektive sammenlignet med keramiske og glasrør, der kræver reflektorer for at fokusere strålinge mere ensartet. 

 

Hvordan fungerer infrarøde stråler?

Infrarøde bølger udsendes naturligt fra menneskekroppen på grund af vibrationerne i kroppens vandmolekyler.Vandmolekylerne vibrerer ved en frekvens svarende til en bølgelængde på 9,4 mikrometer. Det vil sige at vi naturligt allerede styrker de naturlige bevægelser i vores celler, hvilket er med til at gøre at de fungere optimalt. 

Vi absorberer op til 93% af den infrarøde stråling, og elementerne fra den infrarøde stråler trænger op til 4 cm ind i kroppen.

Kilde: Langbølget IR-stråling ift. bio. virkninger og med. anvendelser (welmore.dk)

På baggrund af det forstærker den infrarøde behandling cellernes naturlige bevægelser, hvilket kan medføre flere sundhedsfordelagtige virkninger, herunder forbedret blodcirkulation.

 

EMF og sikkerhed

Vi forstår vigtigheden af sikkerhed, især når det kommer til elektromagnetiske felter (EMF). Derfor har vi sørget for at der er en lav EMF eksponering i vores infrarøde sauna kasse, på maximalt 1 MG. Hvor større infrarøde saunaer har maximalt 2,4 MG


Hvorfor vælge denne terapi form. 

Infrarød varmebehandling har vist sig at have lindrende effekt på led- og muskelsmerter, forbedre blodcirkulationen og reducere stress. Det kan også have positive virkninger på søvnkvalitet og hjælpe med forhold som astma, bronkitis og bihulebetændelse.

Infrarød varmebehandling er en effektiv metode til at forbedre dit velvære og sundhed, men det er vigtigt at bruge den ansvarligt og under opsyn. Altid konsulter en læge, hvis du har sundhedsbekymringer, og undgå behandling, hvis du har en pacemaker.

Nordic Recovers bærbare infrarøde sauna er designet med din sikkerhed og komfort i tankerne, så du kan nyde fordelene ved infrarød varmebehandling på en tryg og effektiv måde.

Altid sikker checkout

Her kan du handle sikkert, med en af vores forskellige betalingsmuligheder.

30 Dages tilfredshedsgaranti

Prøv udvalgte produkter i 30 dage, utilfreds = pengene retur.

Hurtig levering

Vi har 1-3 dages levering i hele Danmark helt gratis.